Röst för reklam/Dubbning för reklam

Röst och dubbning för reklam är ett effektivt verktyg för den som har ett färdigt marknadsföringspaket med video som ska göras redo för och lanseras på den svenska marknaden. Men båda har såklart även många andra användningsområden.

Det finns skillnader mellan de båda. Röst för reklam används för att framföra ett budskap utan att det ska synkas med läpprörelser, ansiktsuttryck eller liknande – som en berättarröst som guidar mottagaren genom reklamen och presenterar produkten eller tjänsten. Dubbning för reklam används exempelvis i produktioner som redan är förproducerade utomlands och/eller på andra språk. Vi spelar in tillsammans med våra professionella röstskådespelare och följer tidskoder och synkar så att slutprodukten blir sömlös och naturlig. Här är vi även behjälpliga med manusarbete.

Genom oss får ni inte bara tillgång till en högkvalitativ och professionell röstskådespelarkatalog, utan även en inspelningsstudio i världsklass. Den är byggd av branschens bästa studiobyggare, för att användas av de bästa röst- och dubbningsproducenterna. Studion är flytande, vilket innebär att den är ritad och planerad för att motverka missljud och felaktiga återgivningar. På så sätt kan vi garantera ett slutresultat i perfektion.

Söker ni professionell dubbning eller röstskådespeleri till reklam? Kontakta oss för en offert eller för att diskutera ert projekt. Vi har mångårig erfarenhet i allt inom röstinspelning och audiell produktion och ser fram emot att ta oss an ert projekt!

FIA HAMMARSTRÖM

VD & Ägare
fia@voice.se
+46 (0)8 24 07 07