Röstbank/Röstarkiv

Ge ert projekt en rejäl push och visa att ni menar allvar med en röstinspelning av hög kvalitet – oavsett om det gäller reklam, presentationer, växelsystem eller det specifika just ni behöver!

Vår röstbank – som ibland även benämns som röstarkiv – är en samling med professionella röster på en mängd olika språk. Vi arbetar med studios världen över och samlar på så sätt ihop alla tänkbara språk och fraser och bygger upp vårt arkiv kontinuerligt. Dessa studios ställer extremt höga krav på beställaren när det kommer till teknik och kunnande. Vi regisserar röstskådespelarna live via länk med platsen de befinner sig, och medan fraserna läses in skapas ljudfiler automatiskt med hjälp av vår avancerade programvara.

För att kunna anpassa oss efter era behov är vårt röstarkiv fyllt med röster på många olika språk, dialekter och röster. För att förmedla ert budskap rätt är det av yttersta vikt att välja rätt röst, rätt dialekt och rätt personlighet – sen ska det givetvis också kännas rätt. Vi hjälper er med detta, precis som vi har hjälpt hundratals andra!

Samtliga röster är av högsta kvalitet och spelas in med den bästa tillgängliga programvaran. 

Söker ni efter en röst till ert projekt? Kontakta oss för offert, eller om ni vill höra er för kring våra tjänster!

FIA HAMMARSTRÖM

VD & Ägare
fia@voice.se
+46 (0)8 24 07 07