Röstinspelning

Vi tillhandahåller röstskådespelare och erbjuder röstinspelning för såväl enskilda uppdrag som kontrakterade projekt som löper över lång tid.

Våra röstskådespelare är vana vid röstinspelningar. De är professionellt utbildade, och hanterar allt mellan himmel och jord – det går snabbt när vi kommer igång! Detta innebär inte bara att ni kan känna er lugna och trygga med oss som partner, utan även att vi kan ge er garantier på en perfekt slutprodukt. 

Våra programvaror är optimerade för att alla produktioner – stora som små – ska ha ett professionellt och förstklassigt slutresultat. Rösterna trimmas och optimeras så att alla eventuella glitchar – som exempelvis klickande ljud eller starka s – inte finns kvar i slutprodukten. På så sätt levererar vi alltid en produkt med högsta möjliga kvalitet.

Har ni någonsin lyssnat på en ljudbok, podcast eller reklam där tonfall och tempo helt plötsligt ändras, eller ett talsvar där ett alternativ låter som att det har spelats in på en helt annan plats, med helt annan mjukvara? Det behöver ni inte oroa er för när ni anlitar oss. Vi har gjort detta i nästan 30 år och även om ni vill lägga till inspelningar i ett redan befintligt material så ser vi till att allt blir strömlinjeformat och sömlöst.

Ni kan helt enkelt känna er trygga med att anlita oss!

Behöver ni en röstskådespelare eller röstinspelning? Kontakta oss för offert eller om ni vill samtala om ert projekt!

FIA HAMMARSTRÖM

VD & Ägare
fia@voice.se
+46 (0)8 24 07 07