Speakerröst

Rösten är våra naturliga instrument – med oss får ni en hel orkester till ert förfogande.

Ord i sig är kraftfulla, men det är med rösten de kommer till liv. Med rätt röst kan ni branda ert varumärke med en audiell varumärkesprofil som ingjuter trygghet och igenkänning, lättfullhet och värme eller exklusivitet och dyrbarhet – ni sätter själva gränserna för hur ni använder de tjänster vi erbjuder.

Oavsett om ni vill använda speakerröst till reklam, radioteater, uppläsning av texter på er hemsida, eller något annat som innehåller en röst, så har vi kompetensen och erfarenheten att garantera er ett slutresultat av absolut högsta kvalitet. Genom oss på Voice Professional har ni tillgång till svenska speakerröster med dialekter från norr till söder och öster till väster, och möjliggör därmed en lokal likväl som en nationell räckvidd för ert budskap.

Ert varumärke förtjänar det bästa – och just därför ska ni anlita oss för professionellt utförda inspelningar av den absolut högsta kvaliteten. Tumma inte på något så viktigt och riskera att allt arbete ni lagt ned uppfattas på ett sätt ni inte önskar.

I snart 30 år har vi på Voice Professional satt ord på våra kunders berättelser – från reklam, animationer och ljudböcker, till i hissar, i bussar och på tunnelbaneresor. Låt oss hjälpa er att hitta de perfekta rösterna för de budskap ni vill förmedla.

Behöver ert projekt en professionell speakerröst? Kontakta oss så pratar vi ihop oss och gör upp en plan!

FIA HAMMARSTRÖM

VD & Ägare
fia@voice.se
+46 (0)8 24 07 07