Talstudio/Inspelningsstudio

Vi erbjuder både talstudio och inspelningsstudio av absolut högsta kvalitet – världsklass, helt enkelt. Vår studio är byggd för att maxa ut på alla fronter och ge det bästa resultatet.

Många som erbjuder tal- och inspelningsstudios idag har sin studio belägen i hemmet eller i en källarlokal – vilket till viss grad duger bra, om än inte hela vägen. En professionell ljudstudio är byggd på ett väldigt specifikt sätt. Anledningarna till detta är många. Studion är flytande, vilket innebär att ingenting i ljudstudion påverkar inspelningarna och ger missljud eller felaktiga återgivningar in i mikrofonerna – såsom basljud eller liknande. Den är byggd av de vassaste inom studiobyggande, för de vassaste användarna.

Dela era berättelser och budskap med era lyssnare, oavsett om ni driver en poddcast, förmedlar ett reklambudskap, spelar upp radioteater, läser upp en bok, eller vad som helst som innehåller ljud. Vi skapar stämningar med hjälp av ljudeffekter och musik, som väver in den som lyssnar i en vagga av samklang – eller givetvis i disharmoni, om ni så önskar. Alla era förväntningar och visioner går att bemöta och ge liv till i vår studio av yttersta världsklass.

Jobba med oss och våra studiotekniker, eller med ert eget entourage, i vår studio. Kontakta oss – det kan göra all skillnad i slutändan!

FIA HAMMARSTRÖM

VD & Ägare
fia@voice.se
+46 (0)8 24 07 07