Voice over / (Swedish voice over)

En voice over kan användas för extremt mycket – från telefonpromptar, växelsystem och presentationer av företag eller produkter, till filmer, poddcasts, dokumentärer och reklam i tv, radio eller på bio. Men det stannar givetvis inte där, då en voice over på egen hand kan berätta er historia eller användas som komplement till att förmedla ert budskap. Gemensamt för alla voice over:s är att det är en osynlig röst som guidar mottagaren genom den berättelse som avsändaren avser att förmedla.

En voice over är ingen dubbning, i vilken den inlästa texten ska läppsynkas mot en produktion, utan snarare en presentation eller en så kallad pay off. Ni har säkert hört hallåor berätta om kommande tv-program, eller en reklam som avslutas med en röst som förmedlar en specifik produkts funktion och överlägsenhet.

Vi erbjuder svenska voice over:s med professionella röstskådespelare. De är utbildade inom sitt värv och hanterar allt ni kan tänkas behöva i er beställning, med deras erfarenhet och kunskap i kombination med vår studio i världsklass. Sammantaget ger detta oss privilegiet att kunna garantera våra kunder att vi bockar av alla önskemål och visioner, och levererar en perfekt slutprodukt.

Är ni i behov av voice over? Kontakta oss och berätta mer om vad ni behöver, så skapar vi en offert!

FIA HAMMARSTRÖM

VD & Ägare
fia@voice.se
+46 (0)8 24 07 07